header ypriana

wvl

We hebben 34 gasten en 2 leden online

  • admin
  • gunther.vanbecelaere

 

nieuwsbrief 1

Ypriana in zomerslaap

Ypriana neemt tijdens de zomer naar goede gewoonte wat rust, om er met volle energie tegenaan te gaan vanaf midden augustus. Ondertussen wordt achter de schermen hard gewerkt aan onze volgende optredens. Volgend najaar hebben we elke maand minstens één concert (september, oktober, november, december). Voor 2017 staat er ook een mooi programma voor de deur!

We ontwaken op 20 augustus met een heuse repetitiedag! Maar nu: Slaap zacht

Sportieve Yprianisten gezocht voor deelname estafette IFF marathon

Op 11 september 2016 staat de In Flanders Fields marathon voor het eerst open voor estafetteploegen. Naar aanleiding van de Olympische Zomerspelen, die dit jaar in Rio de Janeiro in Brazilië plaatsvinden, zullen deze estafetteteams een speciale Olympische link met de Eerste Wereldoorlog leggen. Elk team (5 lopers/loopsters, gemengde ploegen mogelijk) zal een tijdens WO I gesneuvelde Olympiër, wiens naam op het borstnummer zal staan, even weer tot leven brengen.

Lees meer...

Spots op West: Spelen in Berlin 1916

Harmonie Ypriana & Wannes Cappelle & Herwig Reynaert

De Olympische Zomerspelen in 2016 worden in Rio de Janeiro in Brazilië gehouden. Exact honderd jaar na de Spelen in Berlijn die wegens de oorlog nooit plaatsvonden. Om die reden slaan de auteurs van het boek ‘Olympiërs in Flanders Fields’ (Herwig Reynaert, Bart Vangrysperre en fotograaf Francis Vanhee), Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal) en de Koninklijke Harmonie Ypriana uit Ieper de handen in elkaar. Wannes Cappelle zingt zijn liederen, Herwig Reynaert vertelt de verhalen, en Ypriana zorgt voor de muzikale lijm tussen deze onderdelen.

Lees meer...

Seppe

seppe

Grote proficiat aan Joke Leroy en Bededikt Verriest bij de geboorte van zoontje Seppe op 1 april 2016. Seppe was 50,5 cm groot en woog 4,2 kilogram. Voor mama was het een vlotte bevalling, voor papa is er nog wat werk aan de winkel ter hoogte van de tapinstallatie bij Freddy. Ook grote proficiat aan de fiere grootouders Luc Leroy en Anita Vandewalle. De Ypriana familie werd weer wat groter!

Lees meer...

Swing Is The Thing

De Koninklijke Harmonie De Volksvreugd Proven is trots u te kunnen uitnodigen op hun komend concert “Swing is The Thing” op zaterdag 9 april.
Het concert gaat door in de zaal in het OLVI in Poperinge (Boeschepestraat 14) die omgetoverd wordt in een heus retrosfeertje, met photobooth en bar met jazzband.
Het belooft een knaller te worden! Meer info is terug te vinden in onze uitnodiging hieronder.

Lees meer...