Op zondagmorgen 24 september hervat IKO (Iepers Kinderorkest) zijn repetities. Dirigente Tine staat te popelen om onze jongste muzikantjes elke zondag van 10u30 tot 11u30 opnieuw op sleeptouw te nemen in een boeiende muzikale wereld!

iko 2017

Deze morgen bracht het Iepers Kinderorkest (IKO) een geslaagd concert voor alle hardlopers van de Belfius Iepers Trail.
1900 lopers - jawel: duizend negenhonderd lopers! - aanhoorden in de St-Jacobskeer een mini-concert van onze jongste muzikanten onder leiding van dirigent Tine Devoghel. Met groot enthousiasme werden tophits als oa. 'Eye of the tiger' en 'IKO tune' heel enthousiast uitgevoerd.

Grote proficiat aan onze jongste muzikantjes!

Ho ho ho muzikanten! Het is weer tijd voor een fantastische kerstactiviteit! Op zaterdag 7 januari 2017 gaan we een spannend stadsspel spelen in Ieper. We spreken om 14u af aan het lokaal van Ypriana. Als iedereen moegestreden is keren we terug om 16u naar het repetitielokaal, waar Cécile ons zal opwachten met chocomelk en boterkoeken. Daarna is het cadeautjestijd! Het is de bedoeling dat iedereen een klein cadeautje meebrengt, ter waarde van 5 euro.

Word jij de nieuwste (Facebook)vriend van het Iepers Kinderorkest? Je kunt ons nu volgen op het grote vriendenboek en op de hoogte blijven van de belevenissen in onze toffe jonge groep. Onder leiding van dirigent Tine Devogel repeteren we elke zondagmorgen van 10u30 tot 11u30 in het lokaal van grote broer Ypriana. Dat is in het Pensenstraatje in Ieper.

Heb je zin om erbij te komen? Kom gerust eerst eens kijken en wie weet zijn we direct de beste vrienden! Ohja, vergeet je instrument niet mee te brengen hé! ;-)