Koninklijke Harmonie Ypriana

The Royal Wind Band Ypriana

Welkom op de website van Ypriana. Ons orkest maakt al honderd jaar het muzikale mooie weer in Ieper en daarbuiten.

Neem rustig je tijd om de verschillende orkesten en ensembles binnen de grote Yprianafamilie te ontdekken. Klik zeker ook eens door naar ons YouTube kanaal, of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram om de vinger aan de pols te houden van onze dynamische vereniging!

PICON Ypriana 2022

picon2022Picon Ypriana is een verrukkelijk aperitief op basis van wijn. Met een alcoholpercentage van 16% is het bijzonder geschikt voor gezellige momenten met familie of vrienden.

Maar dat is nog niet alles: op het etiket staat een speciale QR-code die toegang geeft tot uniek beeld- en geluidsmateriaal van onze veelzijdige harmonie. Een extra muzikale verrassing voor onze fans!

Bestel nu uw PICON YPRIANA!

ypriana2019 noborder

MC34551 klein

De geschiedenis van een vereniging is een veelheid van persoonlijke geschiedenissen die elkaar doorkruisen. De voorbije eeuw bouwden honderden Yprianisten mee aan wat Ypriana vandaag betekent, en dat is heel wat.Ypriana is dan ook een werkwoord, maar Ypriana is vooral liefde.
Liefde voor de muziek, liefde voor elkaar, liefde voor onze vereniging. Wij hebben de eer en het geluk Yprianist te mogen zijn!

Klaas Coulembier, voorzitter Koninklijke Harmonie Ypriana

Onze Partners

Cultuur is belangrijk, uw steun onontbeerlijk! KH Ypriana wenst uitdrukkelijk al zijn partners te bedanken.

logo bottom left

Pensenstraatje 3 8900 IEPER (Belgiƫ)

info@harmonieypriana.be

blijf op de hoogte van onze vereniging en volg ons dagelijks op sociale media:

logo facebooklogo instagramlogo youtube