Ypriana ontvangt Koninklijk HarmonieOrkest Schelle

De Koninklijke Harmonie Ypriana verbroedert dit jaar met het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle.
Op vrijdag 29 maart ontvangen we de muzikanten van Schelle met een gezellig verbroederingsavond en op zaterdag 30 maart gidsen Yprianisten de bezoekers door onze prachtige stad. 's Avonds is het om 20 uur tijd voor een groots dubbelconcert in CC Het Perron.
Kaarten zijn te bestellen via Ticketwinkel. Extra bijzonder als je bedenkt dat Ypriana's dirigent Nico Logghe de kneepjes van het vak leerde van Schellens dirigent Dirk De Caluwe.
Dit concert is een absolute aanrader voor elke liefhebber van blaasmuziek op hoog niveau. Als de beste concullega’s en in een vriendschappelijke sfeer geven twee groepen van elk meer dan 80 muzikanten het beste van zichzelf.
Ypriana brengt op 18 en 19 mei een tegenbezoek en zal samen met KHO Schelle een dubbelconcert geven in deSingel in Antwerpen.

cultuurraad

Met steun van de Stedelijke Cultuurraad Ieper