The Great War Remembered Concert

Dit concert wil bijdragen tot herdenking van de gesneuvelden van WOI door de tijd 100 jaar terug te draaien en het publiek in de atmosfeer van de Grote Oorlog onder te dompelen. Instrumentale en vocale muziek van de bovenste plank, in combinatie met originele WOI-beelden maken dit concert uniek.

De 2.700 bezoekers ervaren letterlijk een muzikale evocatie van de Eerste Wereldoorlog, in het unieke decor van de Ieperse kathedraal. Het concert is één van de belangrijkste fundraising activiteiten van de Last Post Association. Dit jaar vindt de 16e editie van dit bijzonder hoogstaand concert plaats. Tijdens het concert wordt Ypriana opnieuw verenigt met Loka Bloom, maar ook met Lies Volle, Kobe Sercu, Chorus,  en vele andere.

Tickets en informatie