Zaterdag laatstleden werden dwarsfluiten, saxofonen, trompetten en andere instrumenten opnieuw bovengehaald voor de eerste repetitie van 2018-2019. De jeugdharmonie heeft er een tiental nieuwe leden bij en de eerste muziekwerken werden met veel animo gespeeld door het orkest; het belooft wederom een prachtig werkjaar te worden! 

Ook zin om je aan te sluiten? Kom dan zeker eens langs op zaterdag tussen 10u00 en 12u00 in het lokaal in Vlamertinge

OC. Vlamertinge,
Poperingseweg 483
Vlamertinge

of neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondag 13 mei 2018 trok de Kattenstoet opnieuw door de Ieperse straten. Jeugdharmonie Ons Kramikkels, traditioneel verkleed als narrenfanfare, zette zijn beste beentje voor in deze prachtige stoet. 

Op zaterdag 17 maart vond het jaarlijkse lenteconcert plaats van jeugdharmonie Ons Kramikkels. Ook het Iepers Kinderorkest, het kinderkoor van dé Academie en het trommelkorps waren van de partij. 

In samenwerking met Ieper Verbeeldt en VBS De Schatkist zorgt Ons Kramikkels voor de omkadering van de erfgoeddag in Hollebeke. 

Een trein brengt je bij bewoners van vroeger en nu. Ze vertellen je over de tijd voor het algemeen stemrecht, over een senator die failliet ging en over de schoolstrijd. Politieke discussies over de vaart en over de heropbouw na WOI herleven. De tocht eindigt feestelijk met de inhuldiging van de burgemeester.