Ons Kramikkels begeleidt de optocht door Vlamertinge ter herdenking van de Wapenstilstand. Na de herdenkingsviering volgt een een laatste groet aan het monument en op de begraafplaats.

Zaterdag laatstleden werden dwarsfluiten, saxofonen, trompetten en andere instrumenten opnieuw bovengehaald voor de eerste repetitie van 2018-2019. De jeugdharmonie heeft er een tiental nieuwe leden bij en de eerste muziekwerken werden met veel animo gespeeld door het orkest; het belooft wederom een prachtig werkjaar te worden!

Ook zin om je aan te sluiten? Kom dan zeker eens langs op zaterdag tussen 10u00 en 12u00 in het lokaal in Vlamertinge

OC. Vlamertinge,
Poperingseweg 483
Vlamertinge

Op zondag 13 mei 2018 trok de Kattenstoet opnieuw door de Ieperse straten. Jeugdharmonie Ons Kramikkels, traditioneel verkleed als narrenfanfare, zette zijn beste beentje voor in deze prachtige stoet.